9 thoughts on “ Да Пеам Песна (Во Живо 1990) - Мизар* - Свјат Dreams 1762 - 1991 (CD, Album) ”

  1. Да Пеам Песна (Во Живо ) Старееш (Демо ) The Fog (Последна Песна На Мизар - Демо) Notes Tracks are bonus tracks. Свјат Dreams - ‎ (CD, Album) Helidon: Yugoslavia: Sell This Version/5(3).
  2. View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of Свјат Dreams - on Discogs/5.
  3. Sitemap. Да Пеам Песна (Во Живо ) - Мизар* - Свјат Dreams - (CD, Album), #17 - Hayride - Smelly Old Cat (CD, Album), Youre A Sweet Sweet Man - Aretha Franklin - Aretha Now (Vinyl, LP, Album), Stretched Out - Flux (5) - Protoplasmic (CD, Album), Kees De Nijs Speelt, If I Never Get To Heaven - Javier* - Javier (CD, Album), Tout Bleu, Moksha, .
  4. Да ги здружиме гласовите во радосна песна заради илјадниците браќа што ги имаме низ светот! Преземи ги музиката и текстот.
  5. Бог во својто трло нѐ збрал. Ко што ветил, благослов дал. Единство и слога и мир. тој нам ни подарил. Животот во слога — колку убав е! Работа ни .
  6. Заради искушенијата од Сатана и нашата несовршеност, потребно ни е совладување. Преземи ги музиката и текстот.
  7. На 11 февруари во рубриката Секој ден песна ја објавивме првата песна: Што шефот му рече на Том.. За една година во рубриката објавивме над песни.
  8. Исус рекол дека полињата биле зрели за жетва. Радосно да помогнеме да се собере родот. Преземи ги музиката и текстот.
  9. Која песна ви ги извлекува слозите на лицето, Ајде да видам која песна највеќе ве потсетува на него! иако неверувам во претсказанија како таа песна во себе да содржи лошо претчуство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *